راهکارهای طلایی برای رفع مشکل آنتن دهی تلفن های همراه
نوشته شده توسط : nirvana

در شرایط این روزهای جامعه با وجود همه گیری کرونا به همراه داشتن یک گوشی هوشمند برای انجام کارهای شخصی، اجتماعی و اداری می تواند بسیار کارساز باشد. با توجه به این که پیشرفت تکنولوژی، جهان امروز را به سمت دنیای مدرن و دیجیتال سوق داده است و افراد می توانند تقریبا تمام کارهای خود را از راه دور و مجازی بسیار آسان تر و سریعتر انجام دهند، در دسترس بودن اینترنت و آنتن دهی موبایل برای برقراری این ارتباط لازم و ضروری است.

در سال های اولیه استفاده از موبایل، داشتن سیم کارت دائمی همراه اول و اعتباری آن به دلیل پوشش مناسب شبکه بسیار کارگشا بود ولی در حال حاضر با اجرای طرح رومینگ ملی سیم کارت های اعتباری و دائمی ایرانسل و یا رایتل نیز به همان اندازه از پوشش شبکه و پهن باند برخوردار بوده و کاربران همه اپراتورها می توانند به یک اندازه از خدمات شبکه بهره مند شوند.

 

در هر صورت صرف نظر از آن که مشترک کدام اپراتور باشید، آنتن دهی ضعیف و یا عدم سیگنال در مواقعی که مشترک نیاز به یک تماس ضروری و مهم دارد؛ بسیار مشکل زا خواهد بود. البته گاهی به علت حرکت و جابجایی زیاد، موبایل ها گیج شده و مشکلات پریدن آنتن برای لحظاتی پیش می آید که غالبا این مشکل خود به خود برطرف خواهد شد. ولی اگرمشکل آنتن دهی گوشی موبایل شما کمی طولانی گردید، می توانید راه کارهای زیر را امتحان کنید:

 

·        با توجه به این که اگر گوشی هوشمندتان در حالت پرواز یا Flight mode باشد، قادر به برقراری تماس نخواهید بود، بهتر است ابتدا چک کنید که گوشی هوشمندتان در حالت پرواز قرار نداشته باشد. اگر گوشی در حالت پرواز نبود، یک بار گوشی هوشمندتان را در حالت پرواز یا Flight mode قرار داده و بعد از 10 ثانیه آن را غیر فعال یا خاموش کنید. با این کار احتمالا دسترسی گوشی هوشمند شما را به شبکه ها دوباره فعال خواهد شد.

 

·        یکی دیگر از بهترین و آسان ترین راه حل ها این است که گوشی هوشمند خود را خاموش و بعد از 10 ثانیه روشن کنید. به این کار که در اصطلاح ری استارت کردن ( Restart ) می گویند، تقریبا در بیشتر مواقع جواب خواهد داد. البته دقت داشته باشید که ری استارت کردن گوشی، در زمان ورود و خروج مرزهای بین المللی کاملا ضروری بوده و این موضوع به خاطر رومینگ بین الملل می باشد.

 

·        اگر قدرت سیگنال گوشی هوشمند شما به طور ناگهانی کم شد، می توانید سیم کارت را بیرون آورده و با یک دستمال نرم، گرد و غبار و آلودگی ها را پاک کرده و دوباره آن را در گوشی قرار دهید. قطعا پاک کردن سیم کارت از آلودگی، کیفیت ارتباط را بهبود می بخشد.

 

·        اگر در جایی قرار دارید که سیگنال گوشی شما ضعیف است، با جدا کردن پوشش و قاب گوشی هوشمند می توانید آنتن دهی موبایل را تقویت کنید، چرا که آنتن گوشی های هوشمند جدید داخلی می باشد و قاب های ضخیم روی قدرت دریافت سیگنال تاثیرگذار هستند. البته این کار بر روی تلفن های قدیمی تر که دارای آنتن دهی خارجی می باشند، خیلی مفید نخواهد بود.

 

·        چک کردن تنظیمات گوشی هوشمند هم می تواند هم یکی از کارهای مفید در این مواقع باشد. البته بهتر است همیشه از بروزترین سیستم عامل موجود در بازار استفاده کنید و آخرین نسخه های جدید ios و اندروید را بر روی گوشی هوشمند خود نصب کنید.

 

·        گوشی های هوشمند معمولا در زمان جستجو برای سیگنال، باتری زیادی مصرف می کنند که اگر در شرایط آنتن دهی ضعیف، باتری تلفن هم کم باشد، احتمالا مشکلات بیشتری برای جستجوی سیگنال وجود خواهد داشت. پس بهتر است همیشه باتری تلفن خود را شارژ نگه دارید و در زمان های سفر یا جاهایی که به پریز دسترسی ندارید، پاور بانک به همراه داشته باشید.

البته با کم کردن روشنایی صفحه، خاموش کردن برنامه ها، بلوتوث، Wi-Fi، نرم افزار های فعال و ... نیز می توانید در این شرایط شارژتان را بیشتر ذخیره کنید.

 

·        با توجه به این که گوشی های هوشمند آنتن هایشان را از مناطق و دکل های مختلفی دریافت می کنند ، احتمال این که ساختمان یا منطقه حضور شما آنتن ضعیف تری را دریافت کند، وجود خواهد داشت. بنابراین در این شرایط، بهتر است گوشی هوشمند خود را از تجهیزات الکترونیکی، اشیا فلزی و حتی دیوار بتنی و فلزی دور کرده و به یک پنجره یا فضای باز نزدیک شوید تا موبایل شما آنتن دهی بهتری را تجربه کند.

 

·        اگر در جای شلوغ و پرجمعیتی مانند استادیوم، کنسرت، جشن و ... هستید، احتمالا کیفیت پایین آنتن دهی به خاطر تراکم جمعیت می باشد و سیم کارت شما با کاهش کیفیت تماس ، سرعت بارگذاری و بارگیری و کیفیت پایین در ارسال پیام مواجه است که این مشکل قطعا با فاصله گرفتن یا ترک کردن محیط، برطرف خواهد شد.

 

·        گوشی های هوشمند در مناطقی که شبکه 4G ضعیف است، در همان حالت های اولیه 2G یا 3G می توانند فعال تر عمل کنند. هرچند که امکان افت کیفیت تماس و خدمات ارتباطی در این حالت وجود دارد، ولی انتخاب دستی شبکه 2G یا 3G می تواند در بعضی شرایط کمک کننده باشد.

 

·        سیم کارت های ضربه دیده ، سیم کارت های قدیمی و یا 3G را حتما عوض کنید. فرق نمی کند که مشترک دائمی یا اعتباری اپراتور همراه اول، کاربر سیم کارت دائمی ایرانسل و اعتباری آن و یا رایتل باشید، سیم کارت های جدید اپراتورها قطعا کیفیت بسیار بهتری در آنتن دهی خواهند داشت.

 

برای تعویض سیم کارت های قدیمی هم می توانید به فروشگاههای مجازی و معتبر اپراتورها مراجعه کنید.

البته برای تعویض سیم کارت اعتباری ایرانسل و دائمی آن، اپلیکیشن" ایرانسل من "راحت ترین و سریع ترین راهکار موجود می باشد.

 

در کنار تمام راه حل های پیشنهادی که می تواند آنتن دهی سیم کارت های شما را بهبود بخشد، مسائلی هم وجود دارند که مربوط به گوشی هوشمند می باشند . لازم است کاربران در زمان خرید، دقت بیشتری نمایند مثلا:

 

·        به هیچ وجه هنگام خرید گوشی، ریسک نکرده و به وسوسه قیمت پایین تر از مراکز نامعتبر و یا قاچاق؛ گوشی خود را تهیه نکنید. زیرا امکان خرابی و معیوب بودن گوشی های قاچاق بسیار زیاد بوده که در بیشتر موارد سبب آنتن دهی ضعیف سیم کارت ها نیز می شوند. خرید گوشی هوشمند از مراکز معتبر و سایت ها و فروشگاه های معتبر می تواند حداقل خیال شما را از سالم بودن دستگاه راحت کند.

 

·        بعد از خرید گوشی هوشمند نیز حتما شماره 15 رقمی شناسایی گوشی (IMEI) که بر روی جعبه درج شده است در سامانه همتا رجیستر کنید. در غیر این صورت با توجه به اجرای طرح رجیستری و عدم آنتن دهی برای گوشی های قاچاق؛ امکان برقراری تماس و ارسال پیامک برای هیچ کدام از سیم کارت های دائمی و اعتباری همراه اول، سیم کارت دائمی و اعتباری ایرانسل و رایتل وجود نخواهد داشت و مشکلات آنتن دهی به خاطر گوشی هوشمند خریداری شده می باشد

منبع: وبلاگ رندباز 





:: بازدید از این مطلب : 168
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 آذر 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: